Update Flash Player
Jord

Lajvplatsen

Lajvplatsen är ett fäbodsställe och numera museiområde från 1820-talet som finns i Purmo, Pedersöre. Det finns ingen exakt adress för stället, men nedan finns en körbeskrivning till platsen.

Området är ett museiområde med skog omkring. Bilder och mera information om Fagerbacka hittar man på fäbodställets hemsida. Det finns en grusväg som går längs med platsen så det är möjligt att en del bilar och traktorer kommer att passera platsen under lajvets gång. Även om vi kommer att ha uppsatt skyltar att detta är en privat tillställning så kan vi inte hindra personer från att komma in på området under lajvets gång.

Samåkning är att rekommendera så långt som det bara är möjligt eftersom det finns begränsat med utrymme för bilar. Bilar får endast parkeras på av spelledningen anvisade ställen.

Den röda stugan bredvid vägen kommer att fungera som spelledningscentral för själva lajvet. Det omedelbara området kring stugan kommer inte att vara med i spel.

Lajvområdet kommer till viss del att vara utmarkerat med röd-gula band i norr, öster och söder, men i huvudsak fungerar den naturliga terrängen som gräns. I norr avgränsas området av åkermark, så ifall du går så långt bort att öppna fält syns så är du inte längre på lajvområdet. I väster avgränsan området av grusvägen.

På området finns det ingen eltillgång och inget rinnande vatten.

Körbeskrivning

Här följer körbeskrivningar från både Vasa och Jakobstad till lajvplatsen. Lajvplatsens koordinater är N63° 28' 16" Long: E22° 56' 14, Purmo,Pedersöre.

Från Vasa


Visa Körbeskrivning till Lågornas Dans från Vasa på en större karta.

Från Jakobstad

Visa Körbeskrivning till Mörka stigars ände från Jakobstad på en större karta.

 

 

Vind